uutinen

8.11.2022

Etsimme viestinnän asiantuntijaa

Jenny ja Antti Wihurin rahasto toimii tieteen, taiteen ja yhteiskunnallisen toiminnan aloilla ja niiden risteyksissä. Etsimme ajassa kiinni olevaa viestinnän asiantuntijaa tekemään säätiön työtä näkyväksi.

Vuonna 1942 perustettu Jenny ja Antti Wihurin rahasto on suomalainen yleishyödyllinen säätiö, joka rakentaa hyvinvoivan yhteiskunnan perusedellytyksiä mahdollistamalla tiedettä, taidetta ja yhteiskunnallista toimintaa. Säätiö muun muassa jakaa apurahoja, myöntää palkintoja, ylläpitää biolääketieteellistä tutkimusta tekevää Wihurin tutkimuslaitosta ja kartuttaa Rovaniemen taidemuseossa sijaitsevaa taidekokoelmaansa. Vuonna 2022 käytimme 14 miljoonaa euroa paremman huomisen rakentamiseen.

Etsimme nyt viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat säätiön viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta. Sinulla on ymmärrys siitä, miksi säätiön tulee viestiä ja kokonaisnäkemys siitä, missä ja miten säätiön tulisi viestiä. Osaat vetää isoja linjoja ja innostut käytännön tekemisestä. Haussa on myös mukava kollega – tulet kuudenneksi jäseneksi pieneen ja tehokkaaseen tiimiimme.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa viestintästrategian laatiminen, apurahahakukampanjoiden suunnittelu, monimediainen sisällöntuotanto, haastattelujen toteuttaminen, tiedotteiden kirjoittaminen, kotisivujen ja sosiaalisen median kanavien päivittäminen, kuvaajien ohjeistaminen sekä vuosikertomuksen toimittaminen. Osaat työskennellä esimerkiksi kirjoittajien, graafisten suunnittelijoiden ja valokuvaajien kanssa. Tuet myös säätiön muuta henkilökuntaa viestinnässä. Oman vastuualueesi lisäksi olet valmis tarttumaan muihinkin tehtäviin säätiön arjessa – esimerkiksi apurahatoiminnan puolella. Toimenkuvasi muokkautuu osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, ja toivommekin sinulta aktiivista otetta toimenkuvan ja toimintatapojen kehittämiseen.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta ja näyttöä viestinnän tehtävistä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Projektinhallintataitoja
  • Sujuvaa kynää ja visuaalista silmää
  • Kykyä ja innostusta suunnitella ja toteuttaa viestintää monikanavaisesti
  • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestinnällisiä valmiuksia suomen ja englannin kielellä
  • Itseohjautuvuutta ja joustavuutta
  • Halua oppia uutta
  • Kiinnostusta tieteeseen ja kulttuuriin.

Tarjoamme työtä merkityksellisten asioiden ja tavoitteiden parissa sekä kokoaikaisen työsuhteen. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä perinteikkäässä Wihurin Salus-talossa keskellä vehreää Kaivopuistoa. Toivomme sinun aloittavan viimeistään 1.2.2023.

Miten hakea tehtävään

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.11. klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jukka.lehmusvirta@wihurinrahasto.fi.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Jenny ja Antti Wihurin rahaston viestintäkoordinaattori Emilia Mäenmaa to 10.11. klo 11–14, pe 11.11. klo 11–14 ja to 17.11. klo 12–14 numerossa 050 494 6900.

LUE LISÄÄ