uutinen

29.8.2023

Etsimme hallinnon assistenttia Wihurin tutkimuslaitokseen

Hallinnon assistentti vahvistaa Wihurin tutkimuslaitoksen työyhteisöä ja tukee tutkimuslaitoksen työtä sydän- ja verisuonitautien tutkimuksen parissa.

Wihurin tutkimuslaitos on Jenny ja Antti Wihurin rahaston perustama ja ylläpitämä yksityinen tutkimuslaitos, joka sijaitsee Biomedicum Helsingin tiloissa Meilahdessa.

Wihurin tutkimuslaitos on keskittynyt sydän- ja verisuonitautien perustutkimukseen. Sen tutkimusyhteistyö on maailmanlaajuista, ja tutkimusryhmät julkaisevat vuosittain useita tieteellisiä artikkeleita korkean kansainvälisen tason julkaisusarjoissa. Lisäksi tutkimuslaitos tarjoaa tohtorikoulutettaville mahdollisuuden osallistua tutkimukseen ja kokoaa yhteen kansainvälistä tutkijayhteisöä järjestämällä muun muassa vuosittaisen symposiumin. Tutkimuslaitoksessa työskentelee noin 25 hengen kansainvälinen ryhmä lääkäreitä, molekyylibiologeja, biokemistejä ja laboratorioteknikkoja.

Haemme nyt joukkoomme hallinnon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen. Assistentti työskentelee tiiviissä yhteistyössä tutkimuslaitoksen uuden johtajan kanssa, joka aloittaa tehtävänsä tammikuussa 2024. Monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. henkilöstö-, talous- ja yleishallinnolliset tehtävät, matka- ja kokousjärjestelyt sekä yleiset toimistotehtävät.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta talous- ja henkilöstöhallinnosta, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, kykyä tarttua yllättäviinkin tehtäviin sekä vastuullisuutta. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, mm. MS Office -ohjelmien hallintaa. Tutkimusympäristössä toimiminen ja Helsingin yliopiston hallintorakenteen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme asiantuntevan ja monipuolisen työpaikan, jossa voit osallistua työtapojen kehittämiseen ja uudistamiseen. Palkkaus ja sen kehittyminen sovitaan valitun henkilön pätevyyden mukaan.

Hakeaksesi tehtävään lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen info@wri.fi mahdollisimman pian ja viimeistään 15.9.2023. Toivomme sinun aloittavan työssä 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan. Nykyinen assistentti voi auttaa tehtävän haltuunotossa 31.12.2023 asti.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa hallinnon assistentti Laura Fellman sähköpostitse (laura.fellman@wri.fi) ja maanantaisin klo 10–12 puhelimitse (040 532 6030), sekä tammikuussa 2024 tutkimuslaitoksen johtajana aloittava professori Taija Mäkinen sähköpostitse (taija.makinen@helsinki.fi) hakuajan päättymiseen asti.

Tutustu Wihurin tutkimuslaitoksen toimintaan täällä.

READ MORE