17.08. — 04.09.

Haku asiamiehen assistentiksi Wihurin rahastoon

Rekrytoimme osaavaa ja aikaansaavaa henkilöä varmistamaan tiedettä ja kulttuuria tukevan säätiön arjen sujuvuuden.

Vuonna 1942 perustettu Jenny ja Antti Wihurin rahasto on suomalainen yleishyödyllinen säätiö, joka rakentaa hyvinvoivan yhteiskunnan perusedellytyksiä mahdollistamalla tiedettä, taidetta ja yhteiskunnallista toimintaa. Säätiö jakaa apurahoja, ylläpitää biolääketieteellistä tutkimusta tekevää Wihurin tutkimuslaitosta ja kartuttaa Rovaniemen taidemuseossa sijaitsevaa taidekokoelmaa. Vuonna 2019 käytimme 12,6 miljoonaa euroa paremman huomisen rakentamiseen.

Tässä tehtävässä vastaat

Monipuoliseen työhösi sisältyy yleishallinnollisia tehtäviä ja huolehdit toimiston arjen sujumisesta. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa tapahtumien ja kokousten järjestämistä, esitysten valmistelua, taustatietojen hankkimista, hallituksen toimintaan liittyviä assistenttitehtäviä sekä avustavia viestinnän tehtäviä. Lisäksi huolehdit säätiön kuvataidetoimintaan, muun muassa taidekokoelmaan ja residensseihin, liittyvistä hallinnon tehtävistä. Toivomme sinulta aktiivista otetta toimenkuvan ja toimintatapojen kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta

Etsimämme henkilö on työtavoiltaan järjestelmällinen sekä luonteeltaan innostunut ja positiivinen joukkuepelaaja. Vaikka työhösi kuuluu paljon rutiineja, et pelkää tarttua yllättäviinkään tehtäviin ja toimit tarvittaessa myös aikataulupaineen alla. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, etkä vain odota ohjeita – mieluiten osaat ennakoida ja olet jopa askeleen edellä. Edellytämme erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestinnällisiä valmiuksia suomen ja englannin kielellä. Katsomme eduksi myös ruotsin kielen taidon. Hallitset erinomaisesti MS Office -ohjelmien käytön. Toivomme sinulta kiinnostusta taiteeseen ja kulttuuriin. Tehtävään etsitään henkilöä, jolla on sopiva koulutus, kuten tradenomi, ja monivuotinen kokemus vastaavista tehtävistä. Olemme pieni työyhteisö, joka saa paljon aikaan. Toivommekin ajoittaista joustamista työajassa, silloin kun esimerkiksi kokoukset tai tapahtumat sitä vaativat.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme työtä merkityksellisten asioiden ja tavoitteiden parissa. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä perinteikkäässä Wihurin Salus-talossa keskellä vehreää Kaivopuistoa. Toivomme sinun aloittavan 16.11. mennessä.

Miten hakea tehtävään

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.9. klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jukka.lehmusvirta@wihurinrahasto.fi.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Jenny ja Antti Wihurin rahaston asiamies Arto Mäenmaa to 20.8. klo 9–11 ja to 27.8. klo 9–11 numerossa 09 4542 4010.